p:
0-1-2-3-4-5-6-7
Home
Personal
Railtracking
Enschede-Gronau
Enschede Noord -
Enschede Zuid -
Leeuwarden -
Hellendoorn -
Goor - Neede -
Zoutkamp -
Maastricht -
Winterswijk -
Borken
Winterswijk -
Bocholt - Borken
Quakenbrück -
BW Rheine
Rheine -
Burgsteinfurt -
Hochneukirch -
Jülich -
Ruwertalbahn
Hunsrückbahn
Leeuwarder
Franeker - Arum
Einde Dokkumer
BW Oebisfelde
Oebisfelde -
Salzwedel -
Badel -
Abandoned
Grootse Plannen
Other


Sporen door een ruig natuurgebied, vlak voor de grens.
Bijna op de grens staan nog (restanten van) schrikhekken aan weerskanten van het zandweggetje. De exacte plaats van de grens wordt hier aangegeven door grenspaal nr 771B.

De boom rechts staat exact op de grens. De schrikhekken hebben niet zoveel kleur meer.

Grenspaal 771B
Vanaf hier loopt een fietspaadje langs de sterk begroeide spoorlijn Duitsland in. Ook vanaf hier begon het stevig te regenen, zodat de regenbroek weer tevoorschijn moest komen. Het fietspaadje ligt naast de spoorbaan tot aan de Oedingerstrasse. Overigens moet hier aan de noordkant van het spoor nog een of ander gebouwtje staan. Dit zag ik pas later op de kaart, in het veld heb ik er niks van gezien. Misschien is het ook wel niet interessant, een of andere schapenstal. Na de Oedingerstrasse valt het met bomen begroeide spoor makkelijk te volgen via een parallelweg.

Beetje moeilijk berijdbaar oerwoudspoor.
Zo fietsen we het plaatsje Burlo binnen.

Bordje vlak voor de Hedwigstrasse.
Vlak voor station Burlo beginnen de bordjes "Unfallgefahr Bahnanlage" te verschijnen. Hier dacht ik nog dat dit een uitzondering was, maar later zou blijken dat de DB bergen van deze bordjes geplaatst heeft, soms op de meest onzinnige plekken. Zal wel een verzekeringskwestie zijn. Van een stationsgebouw in Burlo heb ik niks gezien, wel liggen er nog perrons. De fabriek Raiffeisen heeft hier ook nog wat overgebleven laadperrons.
Previous PageNext Page

Creative Commons License