p:
0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
Home
Personal
Railtracking
Enschede-Gronau
Enschede Noord -
Enschede Zuid -
Leeuwarden -
Hellendoorn -
Goor - Neede -
Zoutkamp -
Maastricht -
Winterswijk -
Winterswijk -
Bocholt - Borken
Quakenbrück -
BW Rheine
Rheine -
Burgsteinfurt -
Hochneukirch -
Jülich -
Ruwertalbahn
Hunsrückbahn
Leeuwarder
Franeker - Arum
Einde Dokkumer
BW Oebisfelde
Oebisfelde -
Salzwedel -
Badel -
Abandoned
Grootse Plannen
Other

Aan de zuidkant waren nog wat resten te herkennen van het uitloopspoor, voornamelijk grind en een 'stapel' houten bielzen. Een enigzins verweerd voorsein staat ook nog overeind.

Roestig voorsein. Het witte kruis betekent dat het niet meer geldig is. Erachter is de hoge voetgangersbrug en de nieuwe brug te zien.


De achterkant van het sein (spannend hè?).

Na een hoge voetgangersbrug volgde de nieuwe verkeersbrug over het spoor. Deze lijkt zo goed als af, de bekisting aan de onderzijde moet nog verwijderd worden en er moet nog een leuning komen. Al was de brug afgesloten met hekken, werd er al behoorlijk gebruik van gemaakt door de lokale bevolking (voetgangers en fietsers). Kennelijk had iemand de hekken opengezet.

Wat hier voornamelijk te zien is is de bekisting van de brug.

Na de brug is aan de noordkant een soort ondergronds keldertje te zien. Het bestaat uit een rechthoekig voorstuk waar een groot deel van de muur mist en een smalle opening waarachter een ruimte is bestaande uit een soort rioolbuis. De achterwand is afgesloten met metselwerk. Wat zou dit nou weer geweest zijn? Bunkertje uit de 2de wereldoorlog? De betonnen buis lijkt me er eigenlijk wat te nieuw voor, maar ik kan ook niks beters bedenken.Previous PageNext Page

Creative Commons License